Akciós termékek Kedvenceim Kosár megtekintése Bejelentkezés az ügyfélkapuba
menü  

Robotfűnyíró telepítés

 
 
 

Mi is az a STIHL robotfűnyíró?
Egy akkumulátoros automata fűnyíró, amely adott területen nyírási terv alapján, emberi beavatkozás nélkül önállóan végzi gyepünk nyírását úgynevezett mulcsozásos elven. A STIHL robotfűnyírók a piacon egyedüliként, teljes értékű, dupla élű fűnyíró késekkel vannak felszerelve. A kések forgásiránya minden megállás után megváltozik, így biztosítva a kések egyenletes kopását.

Milyen előnyökkel jár egy robotfűnyíró telepítése?

 1. Tökéletesen lenyírt gyepszőnyeg, mindig büszkeséggel tölthet a kerttulajdonost
 2. A folyamatosan apróra vágott fűvel együtt a kilocsolt vizet és a tápanyagot hasznosítjuk, nem a kukában végzi.
 3. akkumulátorral működik nem szennyezi a környezetet
 4. rendkívül csendes, ezért akár éjszaka vagy hétvégén is működhet, nem zavarja a szomszédokat.
 5. a fűnyírás kiváltásával, hetente több órát spórolhatunk, amit eltölthetünk családunkkal, kikapcsolódással vagy hódolhatunk hobbinknak.

Mire érdemes odafigyelni a robotfűnyíró vásárlása során.

 1. Célszerű a kert méretéhez igazítani gép teljesítményét és specikifációját. Terület méret alapján jó megközelítéssel ki lehet választani a szóba jöhető gépek változatait, azonban ezen kívül több tényező is befolyásolhatja a legmegfelelőbb gép kiválasztását. Tapasztalataink szerint egy rendszeresen öntözött, gyakran műtrágyázott erős gyepszőnyeg esetén, érdemesebb 20-30%-kal nagyobb teljesítményű gépet a választani gyepszőnyeg tényleges méretéhez képest.
 2. Kertünk adottságait, terepviszonyait nagyon fontos objektíven felmérni és hozzá igazítani a legmegfelelőbb robotfűnyírót. Jelentős 35%-os emelkedővel rendelkező területre, nem tanácsos kis teljesítményű robotot választani. Javaslatunk szerint itt is érdemes +5%-ot rászámolni és 40%-os emelkedőn is hatékonyan működő nagyobb teljesítményűt vásárolni.
 3. A STIHL IMOW robotfűnyírók PC változatait okos eszközről, távolról is vezérelhetjük. A IMOW applikáció használata letisztult, egyszerű, kényelmes kezelhetőséget biztosít a felhasználók részére.     

Miért érdemes szakemberre bízni a robotfűnyíró telepítést?
Mert a robotfűnyírók telepítése során számos szabályt, kritériumot kell betartani ahhoz, hogy gépünk tökéletesen működjön. Az okos eszköz beprogramozása is műszaki affinitást kíván. Szakképzett kollégáink folyamatos oktatásban részesülnek a STIHL lányvállalat szakembereitől, így tudjuk garantálni a termékkel szembeni elvárásokat.
Minden robotfűnyíró működési területét határoló huzal határolja, amit fektethetünk a felszínen vagy a földfelszín alatt egyaránt. A földalatti ( kb. 5cm mélységben) telepítés előnye, hogy a gyeplazítás, gyepszellőztetés során nem sérül a vezeték. Kollégáink speciális kábelfektető géppel végzik a kábelfektetést. 

Miért válasszon minket?
Azért mert,

 1. 30 éve vagyunk hivatalos STIHL szakkereskedők, Kelet-Magyarország egyik legnagyobb Prémium STIHL szaküzletével rendelkezünk, így szinte a teljes termék portfóliót meg tudja tekinteni.
 2. hivatalos STIHL telepítők és garancia szolgáltatók vagyunk.
 3. 24 órán belül felmérjük az igényeket a helyszínen és néhány napon belül elvégezzük a robotfűnyíró telepítést Hajdú-Bihar megyében.
 4. számos referenciával rendelkezünk.
 5. a STIHL IMOW robotfűnyírókat készletről biztosítjuk, általában nem kell a megrendelt termékre várni.